martes, 20 de septiembre de 2011

Campeonat de Biketrial

Lla ciutat suiza de Champery ha tingut lloc aquest cap de semana del 15 de setembre al 19 de setembre, el Campionat del Món de Mountain Bike i Trial UCI 2011, el campionat de trial consta de quatre categories la Junior i l’Èlit, i diferenciant-se si es corre amb bici de 20” i 26”.
Aquest Campionat és la màxima cita esportiva del trial en bicicleta, i el pilot odenenc i del Moto Club Igualada, Bernat Seuba Romeu, de 15 anys, que actualment és cadet, va estar seleccionat pel seleccionador espanyol que l´hi ha oferit l´oportunitat de participar en una categoría superior, la Junior.
Dijous 1 de setembre era el dia de la competició, a la sortida 22 pilots, els millors de cada nació, el recorregut de 6 zones a tres voltes i 4 hores de máxima tensió. El resultat ha estat molt positiu pel jove pilot Bernat Seuba que va quedar en novena posició en el Campionat del Món, i primer junior espanyol en 20”..
D´aquesta manera en Bernat ha adquirit una nova experiencia i referencies per afrontar la próxima temporada ja en la categoría Junior.
En resum els resultats obtinguts aquest any 2011 en trial UCI, com a cadet Campió de Catalunya, Campió d’Espanya i 3r. Jocs Mundials de la Joventut de Trial, i com a junior 5nt Campionat d’Europa, i 9è Campionat del Món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario